Dungri Marble From Dungrimarble.com

Kumari Marble | Dungrimarble

Dungrimarble

Dungrimarble

Kumari Marble

                                      KUMARI  MARBLE

 Kumari  Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks..That is known as Kumari  Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Kumari  white marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Kumari  white marble?
Ans In Kumari  white marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Kumari  white marble ?
Ans :-Basically Kumari  white marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Kumari  white marble looks and what are negative points of Kumari  white marble?
Ans. Kumari  white marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Kumari  white marble then you will get few quartzes in this product, it only single negative point in it.

05. What is the prize range of Kumari  white marble?
Ans. For this please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Kumari  white marble quality and sizes. If you will purchase  Kumari  white marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 30 Rs. Per sq. Feet up to 80 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate Kumari  Marble Slab (other similar marble ) is available in 20 to 30 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Kumari  white marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Kumari  Marble, how much time polish is require again on Kumari  Marble?
Ans.  Kumari  is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Kumari  Marble?
Ans:- Kumari  Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

 

Q9. Targeted  Markets?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Kumari , Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Kumari  Marble, Kumari  Marble color, Kumari  Marble Types, Kumari  Marble rates, Kumari  Marble Prices, Kumari  Marble floorings, Kumari  Marble designs, Kumari  Marble in Kumari , Kumari  Marble in India.

makrana-kumari-marble-

makrana-kumari-marble-

 

makrana-kumari-marble-

makrana-kumari-marble-

 

makrana-kumari-marble-

makrana-kumari-marble-

 

 

 

makrana-kumari-marble-

makrana-kumari-marble-

 

makrana-kumari-marble-

makrana-kumari-marble-

 

 

makrana-kumari-marble-

makrana-kumari-marble-

 

 

makrana-kumari-marble-

makrana-kumari-marble-

 

 

makrana-kumari-marble-

makrana-kumari-marble-

 

 

makrana kumari

makrana kumari

 

 

kumari marble

kumari marble

 

 

 

 

makrana kumari

makrana kumari

 

 

note:- makranamarble, makrana marble, marble makrana

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*