Dungri Marble

marble dungri
dungri marble

                                                          DUNGRI  MARBLE

 

Dungri  Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks..That is known as Dungri  Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Dungri  white marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Dungri  white marble?
Ans In Dungri  white marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Dungri  white marble ?
Ans :-Basically Dungri  white marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Dungri  white marble looks and what are negative points of Dungri  white marble?
Ans. Dungri  white marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Dungri  white marble then you will get few quartzes in this product, it only single negative point in it.

05. What is the prize range of Dungri  white marble?
Ans. For this please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Dungri  white marble quality and sizes. If you will purchase  Dungri  white marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 30 Rs. Per sq. Feet up to 80 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate Dungri  Marble Slab (other similar marble ) is available in 20 to 30 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Dungri  white marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Dungri  Marble, how much time polish is require again on Dungri  Marble?
Ans.  Dungri  is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Dungri  Marble?
Ans:- Dungri  Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

 

Q9. Targeted  Markets?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Dungri , Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Dungri  Marble, Dungri  Marble color, Dungri  Marble Types, Dungri  Marble rates, Dungri  Marble Prices, Dungri  Marble floorings, Dungri  Marble designs, Dungri  Marble in Dungri , Dungri  Marble in India.

note:- dungri marble , marble dungri , dungri marble supplier , dungri marble manufacture, dungri marble price, dungri marble flooring, dungri marble design, dungri marble mines, dungri marble exporters

Your email address will not be published. Required fields are marked *