makrana marble cost

Makrana White Marble

Makrana White Marble

Makrana White Marble,  Makrana White Marble, Makrana White Marble tiles, Makrana White Marble stone, pure Kishangarh white marble, milky Makrana White Marble, Makrana White Marble mines, Makrana White Marble slabs, Makrana White Marble slab, Kishangarh pure white marble tiles, india milky white marble tiles,Makrana White Marble flooring, Makrana White Marble flooring pries, Makrana White Marble cost, Dungri Marble, Dungri Marble Price, Dungri Marble Flooring, Dungri Marble Cost, Dungri Marble Supplier, Dungri Marble Kishangarh, Dungri Marble Makrana, Dungri Marble Design, Dungri Marble Types.

makrana-pure-white-marble-2

                                                   MAKRANA DUNGRI MARBLE

 

Makrana Dungri  Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks..That is known as Makrana Dungri  Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Makrana Dungri  white marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Makrana Dungri  white marble?
Ans In Makrana Dungri  white marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Makrana Dungri  white marble ?
Ans :-Basically Makrana Dungri  white marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Makrana Dungri  white marble looks and what are negative points of Makrana Dungri  white marble?
Ans. Makrana Dungri  white marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Makrana Dungri  white marble then you will get few quartzes in this product, it only single negative point in it.

05. What is the prize range of Makrana Dungri  white marble?
Ans. For this please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Makrana Dungri  white marble quality and sizes. If you will purchase  Makrana Dungri  white marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 30 Rs. Per sq. Feet up to 80 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate Makrana Dungri  Marble Slab (other similar marble ) is available in 20 to 30 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Makrana Dungri  white marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Makrana Dungri  Marble, how much time polish is require again on Makrana Dungri  Marble?
Ans.  Makrana Dungri  is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Makrana Dungri  Marble?
Ans:- Makrana Dungri  Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

 

Q9. Targeted  Markets?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana Dungri , Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Makrana Dungri  Marble, Makrana Dungri  Marble color, Makrana Dungri  Marble Types, Makrana Dungri  Marble rates, Makrana Dungri  Marble Prices, Makrana Dungri  Marble floorings, Makrana Dungri  Marble designs, Makrana Dungri  Marble in Makrana Dungri , Makrana Dungri  Marble in India.

note:- dungri marble, albeta marble, adanga marble, dungri marble price, dungri marble cost, dungri marble slab, makrna pure white marble, makrna white marble