Dungri Marble From Dungrimarble.com

Dungri marble



Dungri marble

marble dungri

dungri marble

                                         DUNGRI   MARBLE

 Dungri   Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks..That is known as Dungri   Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.


If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Dungri   white marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Dungri   white marble?
Ans In Dungri   white marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Dungri   white marble ?
Ans :-Basically Dungri   white marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Dungri   white marble looks and what are negative points of Dungri   white marble?
Ans. Dungri   white marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Dungri   white marble then you will get few quartzes in this product, it only single negative point in it.


05. What is the prize range of Dungri   white marble?
Ans.  Basic Price Range : Dungri marble start from 60 Rs.per sq.ft upto 120 rs.persq.ft  For duplicate Dungri : It will start from 20 rs.per sq.ft upto 35 rs.persq.ft. For more details- please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Dungri   white marble quality and sizes. If you will purchase  Dungri   white marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 30 Rs. Per sq. Feet up to 80 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate Dungri   Marble Slab (other similar marble ) is available in 20 to 30 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Dungri   white marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Dungri   Marble, how much time polish is require again on Dungri   Marble?
Ans.  Dungri   is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.

Q8.. What is the life of Dungri   Marble?
Ans:- Dungri   Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.


Q9. Targeted  Markets?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Dungri  , Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Dungri   Marble, Dungri   Marble color, Dungri   Marble Types, Dungri   Marble rates, Dungri   Marble Prices, Dungri   Marble floorings, Dungri   Marble designs, Dungri   Marble in Dungri  , Dungri   Marble in India.

note:- dungri marble , marble dungri , dungri marble supplier , dungri marble manufacture, dungri marble price, dungri marble flooring, dungri marble design, dungri marble mines, dungri marble exporters

Your email address will not be published. Required fields are marked *